Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poklon igra
  • 23.05.2024. 17:25

Traktor John Deere dobio Oskar Paška iz Temerina, sreću mu doneo trogodišnji Teodor

Nagradni kupon izvukao je trogodišnji dečak Teodor. Nakon izvlačenja, dobitnika su pozvali telefonom da mu saopšte lepe vesti, a on je pitao "Da li je to šala?". Čestitamo srećnom dobitniku!

Foto: Vedran Stapić
  • 4.985
  • 722
  • 0

Pred samo zatvaranje kapija 91. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu usledilo je ono što su svi posetioci nestrpljivo čekali: izvlačenje dobitnika traktora John Deere 5045D. Iako su se svi nadali, samo jedan kupon je bio dobitnički, a traktor je otišao u ruke Oskara Paške iz Temerina. 

Nagradni kupon izvukao je trogodišnji dečak Teodor. Nakon izvlačenja, dobitnika su odmah pozvali telefonom da mu saopšte lepe vesti, a on je pitao: "Da li je to šala?"

Oskar Paška srećni dobitnik (foto: Sofija Knežević) 

Pre samog izvlačenja održan je i mali kviz o kompaniji John Deere. Darodavac nagrade je kompanija KITE doo koja je i prošle godine bila sponzor nagradne igre. Za razliku od prethodnog sajma kada je dodeljeno nekoliko vrednih poklons, među kojima je bio još jedan traktor, sejalica, prskalica, ovog puta posetici su se mogli nadati samo jednoj.

Teodor izvukao nagradni kupon 

Svi koji su na poleđini ulaznice popunili podatke i ubacili je u kutije kod sajamske fontane, bili su u konkurenciji da osvoje nagradu.

Posetioci sajma: Planiraju kupovinu traktora, ali "drže palčeve" da ga osvoje u nagradnoj igri

Ovogodišnji sajam je u prethodnih šest dana okupio više od 1.200 izlagača iz 40 zemalja. Mehanizacija je bila izložena na 20.000 m2, na izložbi stoke bilo je oko 800 grla, a edukativni deo obuhvatio je 40 konferencija. 

Kao jedna od najvećih sajamskih manifestacija u regionu, ugostio je brojne domaće i strane stručnjake i predavače koji su govorili na panel diskusijama i konferencijama o aktuelnim agrarnim temama. Zemlja partner ove godine bila je Evropska unija.


Foto prilog


Tagovi

Sajam poljoprivrede Oskar Paška Poklon igra John Deere 5045 D


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".


Partner