Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2018.
  • 09.11.2017. 16:15

Valtra A 114 korisna svih 365 dana u godini!

Valtra će na izboru Traktora godine predstaviti dva svoja modela u finalu, a u kategoriji najsvestranijeg traktora to je Valtra A 114 - traktor pogodan za ratare, stočare, pa i šumare!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 900
  • 40
  • 0

Valtra ima dva modela u finalu izbora za Traktor godine, Valtra Versu T254 Smart Touch i u kategoriji najsvestranijeg traktora Valtra A 114 koga ćemo vam danas predstaviti.

Valtrina lagana i okretna A serija traktora je pogodna za sve vrste poslova na imanju. Njihova glavna prednost za ratarstvo i stočarstvo kao i za rad u šumarstvu su mala veličina, kompaktnost i okretnost. Traktor odlikuje Valtrina jedinstvena konstrukcija šasije u kojoj rezervoar za gorivo služi kao srednji deo šasije i istovremeno štiti pogon prednje osovine. Dizajn traktora nudi visoki klirens sa dobrom zaštitom donjeg dela okvira.

Najefikasniji pogon u klasi

To je snažan, lagan i izuzetno okretan traktor koji pruža sve performanse koje su vam potrebne da obavite svoje zadatke što je efikasnije moguće. Pogon Valtra A serije je najefikasniji u svojoj klasi. Valtra A serija koristi izdržljive i jednostavne za održavanje AGCO Sisu Power motore koji zadovoljavaju EUR-3 normu izduvnih gasova. Svi traktori A serije mogu biti sa pogonom na samo dva točka.

Valtra A 114 je finalista za izbor Traktor godine! Pogledajte i ostale finaliste po kategorijama!

Prednosti Valtra traktora A serije:

  • mali radijus okretanja, okretnost
  • dugačak međuosovinski razmak povećava stabilnost
  • jaka konstrukcija
  • odličan traktor za rad s prednjim utovarivačem
  • visoki klirens
  • ravan donji deo šasije

Model A 114 odlikuje motor AGCO power 44 AWFC s četiri cilindra, snaga 110 KS, prenos 12+12R, a maksimalna brzina je 40 km/h. Težina traktora je 4.000 kilograma, a maksimalna težina može iznositi 8.500 kilograma.

Unutrašnjost kabine A serije traktora (foto: valtra.co.uk)

Kabina je udobna i ergonomska, štiti od buke. Pametan dizajn ovog modela takođe znači da postoji prostor za pravilnu poziciju suvozačevog sedišta. Dodatni donji grejač za noge stvara osećaj prijatnosti u hladnim zimskim danima, baš kao i klima uređaj za vreme vrućina. Isto tako, kabina pruža izvrsnu vidljivost danju ili noću, što Valtra naziva konceptom vidljivosti 365 dana.

Hauba traktora pruža snažan, pa čak i agresivan izgled, a kvalitetni materijali i dizajn vidljivi su u svakom detalju od precizno oblikovane konstrukcije do moderne nadzorne ploče sa ekranom s naprednim funkcijama!

Foto: tractoroftheyear.org


Tagovi

Traktor Motor Valtra Snaga Traktor godine 2018. Tractor of the year A serija Valtra A 114


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!