Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izbor za Traktor godine
  • 31.10.2017. 20:30

Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Na ovogodišnjem sajmu "Agritechnica" u Hanoveru održaće se izbor za Traktor godine 2018. Agroklub vam ekskluzivno predstavlja sve finaliste izbora!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 3.218
  • 113
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu "Agritechnica" u Hanoveru održaće se izbor za Traktor godine 2018. Proglašenje će biti 12. novembra 2017. godine u 12 sati. Nagrada "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijalizovanih u oblasti poljoprivredne mehanizacije, koja se daje najboljem traktoru na evropskom tržištu.

Pravila izbora su takva da traktor mora biti u proizvodnji do septembra tekuće godine i da nije osvojio nagradu u prethodnim izborima. Pogledajte koji su traktori došli do finala izbora i u kojim kategorijama će se predstaviti.

Agroklub vam ekskluzivno predstavlja sve finaliste ovogodišnjeg izbora za Traktor godine! Budite s nama i sutra kada vam predstavljamo prvog finalistu!

Kategorije izbora za Traktor godine

Traktori se bore za nagradu u četiri kategorije:

  • Traktor godine: Bitni parametri glasanja u ovoj kategoriji biće: motor, prenos, elektronika (sve vrste elektronike za upravljanje traktorima - standardna oprema), hidraulika, udobnost kabine, inovativne tehničke karakteristike (odnose se na inovativne ili ekskluzivne tehničke sadržaje), mogućnosti, dizajn.
  • Najsvestraniji traktor: Višenamenski i uslužni traktori - iznad 70 KS, najviše 4 cilindra, maksimalne radne težine 8.900 kg. Parametri kod glasanja su: motor, menjač, ​​hidraulika, udobnost, inovativne tehničke karakteristike, mogućnosti, dizajn, svestranost.
  • Najbolji specijalizovani traktor: Traktori za voćnjake, vinograde, brdska i planinska područja. Parametri glasanja: motor, prenos, udobnost, agilnost, dizajn.
  • Dizajn: Parametar glasanja je jedan - dizajn.

Prošle godine nagrada za Traktor godine pripala je Case IH Optimum 300 CVX!

Finalisti izbora za Traktor godine 2018.

U tabeli pogledajte koji su traktori došli do finala izbora za Traktor godine 2018. po kategorijama. Klikom na link saznajte više informacija o pojedinom traktoru!

Traktor godine

Najsvestraniji traktor

Najbolji specijalizovani traktor

Dizajn

Traktori svih kategorija bore se za ovu nagradu!

Ko nosi titulu "Traktora godine"?

Pobednik izbora "Traktor godine 2018" je Valtra Versu T254 Smart Touch, koja je osvojila "Toty žiri" i svojim dizajnom!

Foto: tractoroftheyear.org


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.