Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto
  • 01.09.2023. 08:30

Zaključene nominacije RuralFoto izbora najbolje fotografije. Evo šta sledi

Primili smo više od 1.200 fotografija u četiri kategorije! Pobednici će biti proglašeni 15.9. na konferenciji AgroRocks.

Foto: AK grafika
  • 95
  • 11
  • 0

Sinoć u 23:59 završio je period nominacija za RuralFoto, izbor najbolje ruralne fotografije. Pre tri meseca pozvali smo sve čitaoce Agrokluba i ljubitelje fotografije, da nam se pridruže u promociji sela i poljoprivrede.

Odazvali ste se u velikom broju i nominovali divne prizore flore i faune, narodnih običaja. Mnoštvo je tu sjajnih kadrova od kojih zastaje dah.

Ukupno je na izbor pristiglo više od 1.200 fotografija u četiri kategorije, koje možete da pogledate tamo gde su i nominovane, na društvenoj mreži KLUB

Kako do pobedničkih fotografija?

Narednih nekoliko dana stručna komisija RuralFoto konkursa, koju čine predstavnici medija, naučne zajednice, fotografi, dizajneri i komunikacijski stručnjaci, imaju veliki posao - da odaberu deset najboljih fotografija u svakoj od kategorija, i da iste objave 5. septembra. Njih ukupno 40, u četiri kategorije po 10 fotografija, između kojih će ona s najviše lajkova osvojiti nagradu publike.

Zatim, tih 4 x 10 fotografija ide u sledeći korak glasanja, gde će najbolje od najboljih izabrati sami učesnici. Pobednike će birati sami takmičari, odnosno oni koji su se registrovali na Agroklubu i nominovali svoje fotografije. Oni će imati priliku da odaberu najbolju u svakoj od kategorija.

U ocenjivanje će se uzeti samo valjano nominovane fotografije objavljene od 1.6. do 31.8.2023.

Učesnici izbora će dobiti poruku koja će da sadrži link za glasanje, a taj će krug izbora da traje od 6. do 10. septembra 2023. godine.

Proglašenje pobednika na AgroRocks 2023

Izložba najboljih 40 fotografija s RuralFoto izbora biće postavljena u Centru za posetioce Tvrđa u Osijeku, 15. septembra 2023.

Ona će da bude održana u okviru konferencije AgroRocks 2023 na kojoj će se okupiti važni akteri domaćeg agrara na goruće tema poljoprivrede. Tamo će se proglasiti pobednici izbora i dodeliti priznanja najuspešnijim fotografima, koji će osvojiti i novčanu nagradu od 500 evra (bruto iznos).

Partneri RuralFoto izbora su Evropska komisija, zatim Hrvatske šume d.d. koje autora najbolje fotografije po izboru publike, nagrađuju vikend odmorom u Gorskom kotaru i kompanija Pevex u čijim trgovinama već sada možete da se pripremite za sezonu grejanja.  


Tagovi

RuralFoto AgroRocks Najbolje ruralne fotografije


Autorka

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistar politikologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet