Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakup zemljišta
  • 29.03.2021. 10:30
  • Južnobanatski okrug, Vojvodina, Bela Crkva

Zakup 2.600 ha poljoprivrednog državnog zemljišta u Beloj Crkvi

Ukupna površina koja se nudi u zakup iznosi 2.598 ha, raspoređenih u 775 jedinica nadmetanja. Period zakupa je 15 godina u svim katastarskim opštinama na području Bele Crkve.

Foto: Bigstock/rootstocks
  • 165
  • 16
  • 0

Uprava za poljoprivredno zemljište raspisala je oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Bela Crkva.

Ukupna površina koja se nudi u zakup iznosi 2.598 ha, raspoređenih u 775 jedinica nadmetanja. Period zakupa je 15 godina u svim katastarskim opštinama na području Bele Crkve.

Javno nadmetanje se odvija elektronski, preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje, a rok za prijavu je sedmi april u 14 časova. Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang liste zakazano je za 15. april u 10 sati.

Zakup državnog poljoprivrednog zemljište u Zrenjaninu - javni oglas za preko 9.000 ha

Svi zainteresovani ponuđači mogu na jednostavan način učestvovati u nadmetanju, koristeći računar ili mobilne uređaje. S obzirom da se radi o drugom krugu nadmetanja, jedini uslov koji je potrebno da ispune je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.


Tagovi

Zakup Državno poljoprivredno zemljište Javno nadmetanje Bela Crkva


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...