Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni dron DJI Agras T16: Od analize do ciljanog tretiranja useva!

Cena: na upit

Opis

  • Da li ste znali da je sasvim dovoljno 8-10l rastvora po hektaru za tretiranje žitarica pesticidima?
  • Da li ste znali da za sat vremena možete isprskati i do 10ha?
  • Da li ste znali da dnevno možete uraditi i do 100ha?
  • I sve ovo sa bezbedne udaljenosti, bez opasnosti po vas same i bez fizičkih oštećenja samih useva!

Sve ovo je moguće primenom dronova za prskanje useva iz vazduha, od skoro dostupnih i na našem tržištu!
Naše rešenje koje nudimo je DJI Agras T-16 koji predstavlja najmodrenije rešenje na svetu u ovoj oblasti.

DJI Agras T16 poljoprivredni dron 

 

Agras T16 ima poboljšanu ukupnu strukturu sa modularnim dizajnom i podržava najveću korisnu nosivost i najšire širine prskanja ikad u DJI poljoprivrednom dronu. Sa snažnim hardverom, AI motorom i 3D operativnim planiranjem, T16 podiže efikasnost rada na potpuno novi nivo.

DJI P4 Multispectral - poljoprivredni dron za prikupljanje podataka sa biljaka

Revolucionalizovana struktura - pouzdan rad

Potpuno novi modularni dizajn T16 pojednostavljuje montažu i ubrzava svakodnevno održavanje. IP67 zastita pruža pouzdanu zaštitu ključnih komponenti drona. Lagan, ali izdržljiv okvir napravljen je od kompozita od karbonskih vlakana i može se brzo saviti do 25% od svoje originalne veličine, što ga čini lakim za transport. I baterija i rezervoar za raspršivanje mogu se lako zameniti, značajno poboljšavajući efikasnost napajanja i tečnosti.

Veći korisni teret - povećana efikasnost

Podržane izvanrednim performansama leta, rezervoar za prskanje T16 može da prenese do 16 L, a širina prskanja se povećala na 6,5 m. Sistem za prskanje ima 4 pumpe za isporuku i 8 prskalica sa maksimalnom brzinom prskanja od 4,8 L / min. T16 može prskati 10 hektara na sat. Sistem za prskanje takođe ima potpuno novi elektromagnetni merač protoka, koji pruža veću preciznost i stabilnost u odnosu na klasične merače protoka.

Moćan sistem - povećana sigurnost

Potpuno novi modularni sistem elektronike u T16 ima dvostruke IMU i barometre i prihvata dizajn redukcije pogonskog signala kako bi se osigurala sigurnost leta. GNSS + RTK sistem dvostrukog reduciranja podržava pozicioniranje u centimetru. Takođe podržava tehnologiju dvostruke antene koja pruža jak otpor protiv magnetnih smetnji.

Nadograđen radar - lakše rukovanje

Unapređeni radarski sistem T16 može da uoci radno okruženje tokom dana ili noći, a da pritom ne utiču svetlo ili prašina. Izuzetno je poboljšala bezbednost leta sa izbegavanjem prepreka napred i nazad i horizontalnim FOV (vidno polje) od 100 °, duplo većim od prethodnih DJI poljoprivrednih bespilotnih letelica. Takođe može otkriti ugao nagiba i prilagoditi mu se automatski čak i na planinskim terenima. Ovaj inovativni radarski sistem prihvata tehnologiju Digital Beam Forming (DBF), koja podržava 3D tačke snimanja u oblaku koja efikasno oseća okolinu i pomaže u zaobilaženju prepreka.

 

Daljinsko upravljanje - bezbednost sa Vizijom

T16 podržava OcuSinc 2.0 HD tehnologiju prenosa koji proširuje svoj domet kontrole do 3 km. Takođe poseduje širokougaonu FPV kameru i reflektore koji mogu nadgledati rad aviona tokom dana i noći kako bi se osigurala sigurnost leta.

Različite potrebe - različiti načini

Planine: Izuzetan pogonski sistem i tehnologija detekcije uglova nagiba olakšavaju rad na planinskim terenima.

Voćnjaci: Koristite T16 sa DJI Terra za izgradnju 3D modela operativnog područja i prepoznavanje voćki s AI tehnologijom. Zatim kreirajte 3D operativne planove prema distribuciji stabala i nadmorskoj visini.

Ravno zemljište: Na raspolaganju su ravni ručni režim ručnog rada, režim rada rute A-B i režim rada rute kako bi se pokrile većine operativnih potreba.

 

T16 Punjač
Istovremeno se mogu napuniti i do četiri baterije. Kada koristite jednokanalni način brzog punjenja, potpuno punjenje traje samo 20 minuta, što je 50% povećanje brzine od prethodne generacije. Punjač ima ugrađeni sistem upravljanja zdravljem baterija koji prati kritične podatke u realnom vremenu, kao što su napon i temperatura, kako bi se osigurala sigurnost punjenja.

  • Kratak opis :DJI Agras T16 2600W 4-kanalni Punjač za baterije
  • Šifra :
  • Težina :12.5 kg
  • Proizvođač :DJI
  • Kompatibilno sa :DJI Agras T16

T16 Baterija
Inteligentna baterija za T16 ima kapacitet od 17.500 mAh i sistem visokog napona od 14S koji smanjuje potrošnju energije. Dizajnirano je sa metalnim kućištem sa IP54 zastitom, a efikasnost rasipanja toplote povećana je za 140% u odnosu na prethodnu generaciju. Podržane tehnologijom balansiranja ćelija, baterija ima povećani ciklus punjenja do 400, 100% veći u odnosu na prethodnu generaciju, značajno smanjujući operativne troškove.

  • Kratak opis :T16 baterija za letenje
  • Šifra :
  • Težina :4.5 kg
  • Proizvođač :DJI
  • Kompatibilno sa :DJI Agras T16

Info

Kategorija: Oprema i delovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 14.01.2020.
Datum izmene oglasa: 16.01.2020.
Pregleda: 161224
Šifra oglasa: 45574

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas