Poljoprivredni dron DJI Agras T16: Od analize do ciljanog tretiranja useva!

Cena: na upit

Opis

 • Da li ste znali da je sasvim dovoljno 8-10l rastvora po hektaru za tretiranje žitarica pesticidima?
 • Da li ste znali da za sat vremena možete isprskati i do 10ha?
 • Da li ste znali da dnevno možete uraditi i do 100ha?
 • I sve ovo sa bezbedne udaljenosti, bez opasnosti po vas same i bez fizičkih oštećenja samih useva!

Sve ovo je moguće primenom dronova za prskanje useva iz vazduha, od skoro dostupnih i na našem tržištu!
Naše rešenje koje nudimo je DJI Agras T-16 koji predstavlja najmodrenije rešenje na svetu u ovoj oblasti.

DJI Agras T16 poljoprivredni dron 

 

Agras T16 ima poboljšanu ukupnu strukturu sa modularnim dizajnom i podržava najveću korisnu nosivost i najšire širine prskanja ikad u DJI poljoprivrednom dronu. Sa snažnim hardverom, AI motorom i 3D operativnim planiranjem, T16 podiže efikasnost rada na potpuno novi nivo.

DJI P4 Multispectral - poljoprivredni dron za prikupljanje podataka sa biljaka

Revolucionalizovana struktura - pouzdan rad

Potpuno novi modularni dizajn T16 pojednostavljuje montažu i ubrzava svakodnevno održavanje. IP67 zastita pruža pouzdanu zaštitu ključnih komponenti drona. Lagan, ali izdržljiv okvir napravljen je od kompozita od karbonskih vlakana i može se brzo saviti do 25% od svoje originalne veličine, što ga čini lakim za transport. I baterija i rezervoar za raspršivanje mogu se lako zameniti, značajno poboljšavajući efikasnost napajanja i tečnosti.

Veći korisni teret - povećana efikasnost

Podržane izvanrednim performansama leta, rezervoar za prskanje T16 može da prenese do 16 L, a širina prskanja se povećala na 6,5 m. Sistem za prskanje ima 4 pumpe za isporuku i 8 prskalica sa maksimalnom brzinom prskanja od 4,8 L / min. T16 može prskati 10 hektara na sat. Sistem za prskanje takođe ima potpuno novi elektromagnetni merač protoka, koji pruža veću preciznost i stabilnost u odnosu na klasične merače protoka.

Moćan sistem - povećana sigurnost

Potpuno novi modularni sistem elektronike u T16 ima dvostruke IMU i barometre i prihvata dizajn redukcije pogonskog signala kako bi se osigurala sigurnost leta. GNSS + RTK sistem dvostrukog reduciranja podržava pozicioniranje u centimetru. Takođe podržava tehnologiju dvostruke antene koja pruža jak otpor protiv magnetnih smetnji.

Nadograđen radar - lakše rukovanje

Unapređeni radarski sistem T16 može da uoci radno okruženje tokom dana ili noći, a da pritom ne utiču svetlo ili prašina. Izuzetno je poboljšala bezbednost leta sa izbegavanjem prepreka napred i nazad i horizontalnim FOV (vidno polje) od 100 °, duplo većim od prethodnih DJI poljoprivrednih bespilotnih letelica. Takođe može otkriti ugao nagiba i prilagoditi mu se automatski čak i na planinskim terenima. Ovaj inovativni radarski sistem prihvata tehnologiju Digital Beam Forming (DBF), koja podržava 3D tačke snimanja u oblaku koja efikasno oseća okolinu i pomaže u zaobilaženju prepreka.

 

Daljinsko upravljanje - bezbednost sa Vizijom

T16 podržava OcuSinc 2.0 HD tehnologiju prenosa koji proširuje svoj domet kontrole do 3 km. Takođe poseduje širokougaonu FPV kameru i reflektore koji mogu nadgledati rad aviona tokom dana i noći kako bi se osigurala sigurnost leta.

Različite potrebe - različiti načini

Planine: Izuzetan pogonski sistem i tehnologija detekcije uglova nagiba olakšavaju rad na planinskim terenima.

Voćnjaci: Koristite T16 sa DJI Terra za izgradnju 3D modela operativnog područja i prepoznavanje voćki s AI tehnologijom. Zatim kreirajte 3D operativne planove prema distribuciji stabala i nadmorskoj visini.

Ravno zemljište: Na raspolaganju su ravni ručni režim ručnog rada, režim rada rute A-B i režim rada rute kako bi se pokrile većine operativnih potreba.

 

T16 Punjač
Istovremeno se mogu napuniti i do četiri baterije. Kada koristite jednokanalni način brzog punjenja, potpuno punjenje traje samo 20 minuta, što je 50% povećanje brzine od prethodne generacije. Punjač ima ugrađeni sistem upravljanja zdravljem baterija koji prati kritične podatke u realnom vremenu, kao što su napon i temperatura, kako bi se osigurala sigurnost punjenja.

 • Kratak opis :DJI Agras T16 2600W 4-kanalni Punjač za baterije
 • Šifra :
 • Težina :12.5 kg
 • Proizvođač :DJI
 • Kompatibilno sa :DJI Agras T16

T16 Baterija
Inteligentna baterija za T16 ima kapacitet od 17.500 mAh i sistem visokog napona od 14S koji smanjuje potrošnju energije. Dizajnirano je sa metalnim kućištem sa IP54 zastitom, a efikasnost rasipanja toplote povećana je za 140% u odnosu na prethodnu generaciju. Podržane tehnologijom balansiranja ćelija, baterija ima povećani ciklus punjenja do 400, 100% veći u odnosu na prethodnu generaciju, značajno smanjujući operativne troškove.

 • Kratak opis :T16 baterija za letenje
 • Šifra :
 • Težina :4.5 kg
 • Proizvođač :DJI
 • Kompatibilno sa :DJI Agras T16

Info

Kategorija: Oprema i delovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 0,00 din
Država: Srbija
Okrug: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 14.01.2020.
Datum izmene oglasa: 16.01.2020.
Pregleda: 156060
Šifra oglasa: 45574

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas