Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Titan Machinery
  • 07.02.2018. 08:00

Traktori u okviru IPARD konkursa

14. Zimski seminar na Tari Titan Machinery je iskoristio za predstavljanje najtraženijih Case mašina, ali i onih koje su dostupne u okviru IPARD konkursa.

  • 1.180
  • 95
  • 0

Zaposleni u kompaniji Titan Machinery mogu da budu zadovoljni prošlom godinu, u kojoj su bili market lider - imali su najveći broj prodate pogonske mehanizacije. 14. Zimski seminar na Tari iskoristili su kako bi iz svoje ponude izdvojili najtraženije Case mašine, ali i one koje su dostupne u okviru IPARD konkursa.

Farmall serija namenjena za IPARD

Zainteresovanim potrošačima se iz Farmall serije u okviru IPARD-a nude dva modela - Farmall A i Farmall C, od 55,65 i 75 konja. Prvi model namenjen je za opšte zadatke. To je svestran traktor, koji je jednostavan za korišćenje, sa niskim troškovima rada. Farmal C traktor je svestran, kompaktan i lako prelazi sa rada u dvorišnim uslovima, na rad na terenu.

"Najprodavani traktor iz ove serije je Farmall 110 JX, koji je u ponudi od 70, 80, 90 i 110 konja. To je moćan, mali traktor, namenjen malim i srednjim gazdinstvima. Karakteriše ga velika upravljivost, dobra preglednost i udobnost", rekao je Dušan Šarčev, zadužen za prodaju u ovoj kompaniji.

                                                                        Dušan Šarčev

Srednji traktori i teškaši

Kompanija je predstavila i serije traktora srednje veličine - Maxxum. Ova serija je agilna, štedljiva, jaka i pouzdana. Raspon je 110, 125 do 140 konja. Kako je rekao Šarčev, ovo je "dokazano nepoderiv" traktor. 

Serija Puma su traktori od 155 do 210 konja. Model 210 je najprodavaniji teški traktor u prošloj godini. Puma ima uglednu reputaciju vrhunskog proizvoda, u smislu kvaliteta traktora i namenjena je zahtevnim uslovima.

"Magnum serija je surova, ali pouzdana snaga", rekao je Šarčev. Ovi traktori su produktivni, ekonomični, jednostavni i udobni. Dizajnirani su na osnovu iskustava poljoprivrednika. Magnum motori su jačine od 290 do 340 konja.

Najmoćnije mašine su iz serije Steiger & Quadtrac - 500 konja. Postavljaju nove standarde udobnosti i funkcionalnosti, daju veliku moć uz malu potrošnju goriva po jedinici površine. Karakteriše ih ogromna vučna sila zbog velike težine i dobrog prijanjanja na tlo. Laki su za upravljanje.

Axial Flow kombajn

Titan je predstavio i kombajn iz Axial Flow serije. Oni imaju jedinstvenu tehnologiju i brzo se adaptiraju. Povećava produktivnost, a lak je za upravljanje. Omogućena je potpuna kontrola žetve. Lom i nečistoće su ispod jednog procenta. Ova mašina je namenjena samo za velike površine, jer je najslabiji traktor od 312 konja. 

Foto: Titan machinery / Facebook, Verica Matić


Tagovi

Titan machinery Case Traktor Kombajn Dušan Šarčev Ipard


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner