• Belgrade Food Show 2019
  • 21.06.2019. 11:00
  • Grad Beograd, Beograd

Belgrade Food Show - Najveći sajam visokovalitetne hrane u regionu

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane, Belgrade Food Show, ove godine održaće se 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu. Reč je o jedinstvenoj manifestaciji visokokvalitetne hrane  u Jugoistočnoj Evropi.

Foto: Belgrade Food Show
  • 190
  • 9
  • 0

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane, Belgrade Food Show, ove godine održaće se 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu. 

Ovo je jedinstvena manifestacija visokokvalitetne hrane u Jugoistočnoj Evropi i dugo očekivana prilika za susret proizvođača i kupaca i razmenu znanja.

Prilika za regionalno predstavljanje hrane i pića

Događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici. Pružena je prilika za otkriće jedinstvene, premijum hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mlečnih proizvoda i poslastica.

Belgrade Food Show - promocija srpske hrane

Pored izložbenog dela i mogućnosti za sastanke proizvođača i kupaca, konferencija će okupiti relevantne stručnjake i predstavnike industrije na predavanjima i panelima na teme kao što su perspektive srpske visokokvalitetne hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja kupaca, kao i primeri dobre prakse.

Otkrijte domaću industriju visokokvalitetne hrane

Osamdeset izlagača, preko 600 posetilaca konferencije, sedam panel diskusija, 137 održanih B2B sastanaka, trideset medija, četiri inostrana predavača i kupaca iz čitavog sveta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspeh. Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega i kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina.

Izlagači će imati priliku da predstave svoje jedinstvene proizvode, podele iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima. Posetioci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

Srbija kao lider u Jugoistočnoj Evropi

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane, sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Svi zainteresovani proizvođači mogu se onlajn prijaviti i tako obezbediti prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.


Tagovi

Belgrade Food Show Sajam hrane Specialty food Srpska hrana Beograd Belexpocentar Visokokvalitetna hrana


Autorka

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.