Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaći proizvodi
  • 30.10.2020. 11:00

Dani domaće kuhinje uskoro u Pančevu - promocija malih proizvođača

Cilj manifestacije ostao je isti kao i pre pandemije virusa korona - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Foto: Facebook/Dani domaće kuhinje
  • 240
  • 10
  • 0

Udruženje "Hrana sa naših polja" u subotu, 7. novembra u TC BIG Pančevo u Pančevu organizuje jesenje Dane domaće kuhinje. Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.  

Cilj manifestacije ostao je isti kao i pre pandemije virusa korona - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Dani domaće kuhinje sredinom marta u Zemunu

Svi koji se uputute na Dane domaće kuhinje moći će da degustiraju i kupe brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremilo oko 20 malih proizvođača iz cele Srbije, ali i upoznaju se sa samim stvaraocima hrane i informišu o ponuđenim zdravim namirnicima. Ljubiteljima domaće hrane biće na raspolaganju meso, sir, zimnica, testenine, kolači, sokovi, med, vino, rakija i ostali domaći proizvodi.

Uz manifestaciju i radionice

U okviru manifestacije biće održane i dve radionice u periodu od 12 do 16 časova. Proizvođač testenine praviće, kuvaće i deliće posetiocima gotov proizvod na degustaciju. Jedan zemunski restoran predstaviće svoje tradicionalne proizvode i ponudiće gostima sajma da probaju hranu koja nastaje u njihovom restoranu.


Tagovi

Dani domaće kuhinje Hrana sa naših polja Manifestacija Mali proizvođači Domaća hrana Degustacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.