Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 31.08.2022. 20:30
  • Gudovac

Osvojite ulaznice za 29. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 29. Jesenji međunarodni sajam u Gudovcu koji se održava od 9. do 11. septembra ove godine.

Foto: Martina Popić
  • 434
  • 101
  • 0

Agroklub vas, u saradnji sa Bjelovarskim sajmom vodi na 29. Jesenji međunarodni sajam u Gudovcu. Uz Prolećni, ova je najveća sajamska manifestacija ovog tipa u susednoj Hrvatskoj i široj regiji, a održaće se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac od 9. do 11. septembra.

Za svakoga po nešto

Dolaze stotine izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, a kako saznajemo od organizatora, sajamski prostor je već popunjen. Posebno atraktivna biće Državna izložba stoke na kojoj će posetioci moći da vide najkvalitetnija grla hrvatskih uzgajivača. U njenom sklopu ocenjivaće se grla u spoljnim i zatvorenim prezentacijskim prostorima Sajma.

Biće izložena velika ponuda opreme za stočarstvo, tradicionalno najveća izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije pa po prvi put kao posebna tematska celina - Sajam PG-ova i organskih proizvođača. Biće to prilika za predstavljanje kvalitetnih domaćih proizvoda poput suhomesnatih, zatim sireva, meda, voća, povrća, sokova, vina i mnogih drugih. 

Uvek atraktivna Državna stočarska izložba (Foto: Vedran Stapić)

Moći ćete i da pratite prezentacije najnovijih dostignuća u poljoprivredi, privredi i preduzetništvu i vidite širok spektar poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Biće prikazane i dve tematske celine - Peti element - posvećena sezoni grejanja i obnovljivim izvorima energije kao i Drvni svet bazirana na prezentaciji opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Zemlja partner ove godine je Češka Republika, što otvara put za sklapanje novih međunarodnih saradnji. Održaće se prezentacije njihovih poznatih proizvoda, a moći ćete saznati više i o dobro poznatom češkom pivu.

Kako osvojiti ulaznice?

Posetioci ove manifestacije se mere u desetinama hiljada, a vi imate priliku da osvojite besplatnu ulaznicu. Ispunite kratki prijavni obrazac ispod teksta, a Agroklub će nagraditi 10 najsrećnijih čitalaca sa po dve ulaznice! Prijave traju do srede, 7. septembra, 2022. u 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam trebaće im lična karta koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Srećno i vidimo se na 29. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Nagradna igra Gudovac


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner