Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 25.03.2017. 12:00

Osvojite ulaznice za Prolećni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam!

  • 1.798
  • 89
  • 0

Agroklub vas vodi na 20. prolećni međunarodni bjelovarski sajam! Ovogodišnji sajam održaće se od 31. marta do 02. aprila 2017. godine u organizaciji Bjelovarskog sajma na već tradicionalnom sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Prolećni sajam obuhvata celokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, semena. Upravo na ovoj priredbi biće predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Biće izložene poljoprivredne mašine, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

500 izlagača iz 15 zemalja!

Ova manifestacija godinama se smatrala manjom od Jesenjeg sajma, ali je dosegla ogroman broj izlagača. Ako je suditi po prošlogodišnjim brojkama posetilaca, očekuje se da će ove godine taj broj biti još veći. Na više od 235 kvadratnih metara sajma očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja i više od 50.000 posetilaca!

U sklopu Prolećnog međunarodnog sajma održaće se i Drvni svet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, kao i Mladi poljoprivrednici. Međunarodni dani mladih poljoprivrednika prilika je da mladi menadžeri u agrobiznisu promovišu svoje ideje, ali i da se upoznaju sa kvalitetnim idejama drugih stranih i domaćih poljoprivrednika.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsrećnijih čitalaca sa po dve ulaznice! Prijave traju do ponedeljka, 27. marta 2017. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem mejl adrese koju su napisali u prijavi, a za ulaz na sajam potrebno je poneti ličnu kartu koju ćete pokazati na glavnom ulazu.

Srećno i vidimo se na 20. Prolećnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!