Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 08.09.2023. 13:45
  • Gudovac

Otvoren 30. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu!

I ove godine na 100.000 m2 izložbenog prostora čeka vas izložba traktora, poljoprivredne mehanizacije, ali i najboljih domaćih grla stoke.

Foto: Željka Rački-Kristić
  • 121
  • 20
  • 0

Jubilarni, 30. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam otvorio je svoja vrata u Gudovcu. 

I ove godine na 100.000 m2 izložbenog prostora čeka vas izložba traktora, poljoprivredne mehanizacije, ali i najboljih domaćih grla stoke. Dakle, u sklopu sajma održava se i 30. Državna stočarska izložba.

Sajam je otvorila ministarka poljoprivrede Marija Vučković, navodeći da Ministarstvo poljoprivrede različitim merama, koje nisu samo podsticaji, nastoji na te izazove odgovori.

Ministrica Marija Vučković otvorila je sajam

"Kao i u svakoj modernoj evropskoj državi, najbolji partneri u tome su nam uzgojni savezi. Sve polazi od uzgajivača i čestitam im na uspesima i naporima koje ulažu u proizvodnju", naglasila je.

Bliži se sajam u Gudovcu - evo detaljnog programa

Sajam se održava do 10. septembra, a tokom sva tri dana za posetioce će biti otvoren od devet do 18 sati. Cena ulaznica jednodnevna za odrasle (od 15 godina) je šest evra, a višednevna 10 evra. Porodična (do dvoje odraslih + dvoje dece osnovnoškolske dobi) je 10 evra. Jednodnevna za decu (od sedam do 15 godina) i penzionere te osobe sa invaliditetom iznosi četiri evra. Jednodnevna - grupne posete (minimalno 20 osoba) je četiri evra, a jednodnevna - grupne posete učenici i studenti (minimalno 20 osoba) tri evra. 

Posetioci mogu da probaju i kupe razne domaće proizvode poput onih suhomesnatih, zatim sireva, meda, voća, povrća, sokova, vina i slično. Očekuje vas i velika ponuda opreme za stočarstvo, sredstava za zaštitu bilja te đubriva.


Foto prilog


Tagovi

Otvorenje Izložba Jesenji bjelovarski sajam Međunarodni sajam poljoprivrede Gudovac


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!


Partner