• Agro Belgrade
  • 05.08.2020. 13:00

Sajam "Agro Belgrade 2021" od 21. do 23. januara

Agro Belgrade 2021 će sledeće godine na preko 30.000 m² Beogradskog Sajma okupiti više od 1.000 domaćih i inostranih izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se prateći konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima.

Foto: Facebook/Agro Belgrade fair
  • 96
  • 5
  • 0

Drugi po redu Sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva Agro Belgrade 2021 biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 23. januara.

Agro Belgrade je pozicioniran kao vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj, koji je u prvoj godini postojanja okupio preko 500 izlagača, a za tri sajamska dana sajam je posetilo 35.000 ljudi.

Novina B2B cafe-i

AGRO BELGRADE 2021 će sledeće godine na preko 30.000 m² Beogradskog Sajma okupiti više od 1.000 domaćih i inostranih izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se prateći konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima, kao što su primena savremenih tehnoloških rešenja u poljoprivredi, edukacija poljoprivrednika o upotrebi EU i domaćih fondova, organska proizvodnja, sertifikacija, EU politika u poljoprivredi kao i druge savremene agro teme. Novina na ovom sajmu je formiranje B2B cafe-a za održavanje sastanaka proizvođača i profesionalnih kupaca i trgovca iz svih krajeva sveta.

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, od sledeće godine i u Beogradu

Organizacijom međunarodnog sajma "Agro Belgrade", pomažu se učesnici da razvijaju i unaprede poslovne kontakte u regionu centralne i jugoistočne Evrope, kao i da započnu relevantno umrežavanje na globalnom nivou.

Ovaj događaj podržan je od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Grada Beograda - Sekretarijata za privredu i USAID-ovog projekta za konkurentnu privredu.


Tagovi

Sajam Agro Belgrade 2021 Sajam voćarstva vinogradarstva i povrtarstva B2B Konferencijski događaj


Autorka

Julijana El Omari

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...