Pretraživanje tekstova
Polaznici kursa kroz nekoliko videa naučiće više o praktičnim strategijama za podsticanje apetita, poboljšanje ukusa i obezbeđivanje pravilne funkcije buraga.
Santa Fe Agroinstitut iz Brazila nudi svim zainteresovanim stočarima i specijalistima ishrane goveda besplatne časove iz mlečnog govedarstva. I to od ishrane i formiranja obroka do toga kako smanjiti šepavost kod krava.
Na primer, zainteresovani će naučiti kako da maksimiziraju unos suve materije kod krava. Na ovom kursu će naučiti i o faktorima koji utiču na unos suve materije, kao što su kvalitet hrane, formulacija obroka i prakse upravljanja ishranom. Polaznici kursa kroz nekoliko videa naučiće više o praktičnim strategijama za podsticanje apetita, poboljšanje ukusa i obezbeđivanje pravilne funkcije buraga. Takođe će steći uvid u nutritivne potrebe krava muzara i kako da formulišu uravnoteženu ishranu koja promoviše optimalan unos suve materije.
Pored toga, poznat stručnjak govedarstva - dr Majk Hadžens (Mike Hutjens) sa Univerziteta u Ilinoju u SAD-u, kroz nekoliko dostupnih videa objašnjava "cake" i daje savete o:
Prijava na časove moguća je putem e-mail adrese preko sajta Instituta, a treba napomenuti da su časovi na engleskom jeziku, kao i to da se mogu gledati bilo kada po prijavi.
Santa Fe Agroinstitut zalaže se za globalnu razmenu ideja, te kako navode na svom sajtu, obučavaju profesionalce u agrobiznisu kroz izvrsnost, pristupačnost i transformaciju.
Naslovna fotografija: Julijana Kuzmić/ScnPrnt/santafeagroinstituto
Tagovi
Ishrana krava SantaFe Institut Majk Hadžins Suva materija u obroku krava Šepavost Balega Zdravlje krava Besplatni časovi Besplatan kurs
Autorka
Više [+]
Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Svjetski je dan jaja - evo 7 zanimljivosti
Svjetski dan jaja obilježava se 2. petka u 10. mjesecu. Evo sedam zanimljivosti o namirnici koju gotovo svaki dan konzumiramo: Ljudi konzumiraju jaja tisućama godina. P...