Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkursi
  • 05.04.2023. 15:50

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu izmenio rokove za četiri konkursa

Na sajtu ovog Sekreterijata objavljeni su novi datumi za četiri konkursa.

Foto: Depositphoto/photography33
  • 262
  • 26
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doneo je odluke o izmeni vremenskog okvira za četiri raspisana konkursa, stoji na njihovom sajtu.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru u 2023. godini izmenom odluke biće otvoren do utroška sredstava, a najkasnije zaključno sa 21. aprilom 2023. godine.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera u AP Vojvodini u 2023. godini takođe će biti otvoren do 21. aprila 2023. godine.

Oni koji žele da se prijave na Konkurs za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima u AP Vojvodini u 2023. godini mogu to da učine do 24. aprila 2023. godine.

Izmenjen je i rok za prijavljivanje na Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za podizanje konkurentnosti u pčelarstvu u AP Vojvodini u 2023. godini. Zainteresovani izmenom odluke mogu da konkurišu do 21. aprila 2023. godine.


Tagovi

Konkurs Izmena datuma Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu Sredstva


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva