Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 01.01.2018. 09:00

Srećna vam i plodna 2018. godina!

Svako dobro Vama i Vašoj porodici, želi Agroklub tim!

  • 151
  • 6
  • 0

Ostavili smo 2017. godinu iza sebe. Bila je to izrazito dinamična godina, prepuna događanja i izazova. U sektoru poljoprivrede svedočili smo brojnim promenama regulative, pa i čestim agrarnim raspravama i u široj javnosti. Pričalo se o subvencijama, različitim merama ruralnog razvoja, o kvalitetu hrane koju jedemo i nadzoru uvoza. I državno poljoprivredno zemljište bila je tema, a mnogo je tinte potrošeno i na važnost kupovine domaćeg proizvoda. Konačno da smo i tu temu ozbiljnije načeli.

"Kad pogledamo u nazad rekli bi - očekivano dinamično, ali i često nepredvidivih ishoda. Vreme u kojem živimo i delujemo postaje sve brže, što za posledicu ima zahtevnije donošenje pravilnih odluka. Ostaje jedino vera u sebe i rad kao univerzalna vrednost i konstanta", kaže Vedran Stapić, jedan od osnivača Agrokluba.

Neka u 2017. godini ostane sve ono loše, a neka vam 2018. godina donese uspeh! Želimo vam da što pre zaboravite sve ono što su suša i mraz učinili. Nadamo se da će vreme pred nama biti blagonaklono.

Želimo vam pre svega zdravlje i da imate porodicu na okupu. Neka vaša proizvodnja napreduje, a neka novčanici budu puniji. Nadamo se da ćete nailaziti na razumevanje kome god da se obratite za pomoć, kao i da će vam ona koju dobijete zaista i koristiti.

Uzdravlje!

Agroklub u 2017. godini

Kratko ćemo se i pohvaliti - ove godine imali smo više od dva miliona i 400.000 poseta našem sajtu, a broj onih koji nas prate na Fejsbuku porastao na skoro 35.000. Hvala vam!

"Gledajući sva tri tržišta, ostvaren je rast od 15% u broju poseta i korisnika u odnosu na godinu pre. Ako gledamo apsolutne brojeve, govorimo o 9,65 miliona poseta i 4,6 miliona korisnika koji su generisali ukupno 16,3 miliona pregleda", napominje Stapić.

Mnoge od vas uputili smo u tajne interneta, zahvaljujući našem aWEB proizvodu - internet stranici, za samo 7.000 dinara godišnje. Vodili smo vas na Novosadski i Bjelovarski sajam, a rado ste se odazvali i našoj nagradnoj igri, u kojoj smo delili majice.

Posebno smo ponosni na projekat "ZPP i srpski aduti - revolucija poljoprivrede", kojim smo želeli da predstavimo potencijale Srbije, a zahvalnost dugujemo Đorđu Simoviću i Marinku Tici, koji su nam nesebično pomogli.

Agroklub u 2018. godini

Nastavićemo i treću godinu za redom da vas obaveštavamo o svemu onome što je važno da znate, kada je reč o poljoprivredi. Od vesti iz različitih oblasti poljoprivrede, do konkursa i toplih priča - kod nas ćete pronaći sve ono što može da vam koristi i da vas inspiriše. Predstavićemo vam se u još boljem izdanju - redizajn, veća brzina i dodatne mogućnosti, karakteritike su četvrte generacije našeg sistema. Od nje očekujemo da bude još bolja i efikasnija na svim uređajima i na korist svima. Uz neke nove servisa i sam KLUB će dobiti nove mogućnosti, kako bi svi dobili više mogućnosti publiciranja i komuniciranja.

Srećna vam i plodna 2018. godina!

Pratite nas i dalje!


Tagovi

Nova godina 2018. Agroklub


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]