Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Septembar 2016
  • 01.10.2016. 15:00

Zagazili smo u jesen!

Za nama je septembar, mesec koji mnogima donosi nove početke, novo godišnje doba, a poljoprivrednicima intenzivne radove u polju, voćnjacima i vinogradima

  • 253
  • 28
  • 0

Za nama je septembar, mesec koji mnogima donosi nove početke, novo godišnje doba, a poljoprivrednicima intenzivne radove u polju, voćnjacima i vinogradima. Svet oko nas dobija nove boje, ubiraju se plodovi . U septembru smo za vas prirpemili mnogobrojne teme, a kako naše analize pokazuju najinteresatnije su vam bile teme iz voćarstva.

Tako je najviše interesovanja privukla tema o jesenjoj rezidbi voća što i jeste veoma važna agrotehnička mera da bi se biljka adekvatno prirpremila za predstojeći period. O tome da ljubav dvoje ljudi ima veliku moć, toliku da se Nemac Hanc Balfans odlučio da zasadi šljivik u šumadijskom selu Čumići i da planira da se preseli u našu zemlju takođe je tema koja je privukla vaše interesovanje.

I druge teme iz oblasti voćarstva su privukle vašu pažnju. Rado ste čitali o proizvodnji maline na imanju Milana Stankovića iz Obrovca ali i o problemima koji nastaju zbog nestabilne cene ovog jagodičastog voća.

Da li će u narednom periodu kao što je najavljivano, za poljoprivrednike u Srbiji biti ili neće sredstava Predpriustpnog fonda Evropske unije, IPARD-a je jedna od gorućih tema u proteklih desetak dana što ste nam Vi i potvrdili svojim posetama. I vredne domaćice i domaćini su čitali o mogućnostima korišćenja zelenih plodova paradajza, a zapažen je bio i tekst o uzgoju alternativne biljne vrste, paulovnije koju je Nedeljko Danić posadio na svom imanju u Mladenovu na površini od jednog hektara. Ovo su neke od deset najčitanijih tema u septembru. Nadamo se da ćete i u ovom mesecu na portalu Agroklub pronaći interesantne sadržaje. Dragi poljoprvirednici želimo Vam uspešan oktobar.

Najčitanije teme u septembru


Tagovi

Septembar Mnogobrojne teme Jesenja rezidba voća Proizvodnja maline Šljivik IPARD Posete Uspešan oktobar


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.