Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mesec jesenjih radova
  • 01.11.2016. 13:30

Najčitanije u oktobru

Oni koje se vremenske, a i neke druge prilike nisu omele završili su gro poslova na imanjima, a neki će nastaviti s intenzivnim radom i u novmbru. Svakako da poslova još ima uprkos približavanju zime, godišnjeg doba kad mnogi poljopirvrdnici izuzev stočara svakako, uhvate dašak odmora.

  • 196
  • 24
  • 0

Za nama je još jedan mesec i sve smo bliži zimi. One kojie vremenske, a i neke druge prilike nisu omele završili su gro poslova na imanjima, a neki će nastaviti s intenzivnim radom i u novembru. Svakako da poslova još ima uprkos približavanju zime, godišnjeg doba kad mnogi poljoprivrednici izuzev stočara svakako, uhvate dašak odmora.

Drago nam je da smo i u oktobru proveli zajedno vreme na vašem portalu agroklub.rs. Najviše vas je zanimalo đubrenje višegodišnjih zasada što je svakako pokazatelj vaše posvećenosti poslu. Da mnogi razmišljaju o investiranju u proizvodnju lešnika potvrila je i čitanost teksta o zasadu lešnika kao dobroj odluci.

I teme koje se tiču agrarne politike posebno one posvećene stočarskoj proizvodnji pobudili su vašu pažnju. Među njima najviše interesovanja je izazvalo mišljenje ekonomskog novinara Živana Lazića o dolasku nemačke kompanije Tenis u Srbiji, ali i tema kako će Sanja Bugarski sada savetnik ministra poljoprivrede pomoći svojim kolegama stočarima u budućnosti.

I teme posvećene ženi sa sela, ali i one o još uvek aktuelniom branju ižetvi kukuruza kao i zastoju u izvoza malina privukle su vašu pažnju.

Dragi poljoprivrednici želimo vam uspešan novembar!

U oktobru ste najviše čitali:


Tagovi

Oktobar Najčitanije Đubrenje Tenis Berba kukuruza Izvoz malina Finansiranje pčelara


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.