Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub
  • 05.01.2017. 20:00

Deset načitanijih tekstova u 2016. godini

Pogledajte kojih je to 10 tekstova izazvalo najveću pažnju u 2016. godini.

  • 1.556
  • 75
  • 0

Lagano se navikavamo da je 2017. tu, pa se u prvim danima nove godine osvrćemo na prošli period, analiziramo šta je učinjeno i planiramo buduće korake. Tako smo odlučili da vas podsetimo na to koje ste tekstove rado čitali u prošloj godini. Izdvajamo 10 najpopularnijih.

Titulu pobedničkog teksta poneo je šampion decembra - "Bespovratna sredstva za kupovinu kuća na selu", sa 20.487 pregleda.

Prati ga decembarski vicešampion - "Ostao sam na 20 hektara zemlje i farmi krava" sa 18.443 pregleda.

Treća po redu je priča o Vladimiru i Sanji, koji su se vratili u selo Pajazitovo, gde gaje koze i prave sir. "Vratili se na selo i oživeli dedovinu" je tekst iz avgusta, koji ima 17.108 pregleda.

Na četvrtom mestu je kolumna iz februara "Zašto je Uroš sklonjen?" o autoru emisije "Dobra zemlja" Urošu Davidoviću sa 16.991 pregleda.

Petu poziciju zauzima tekst iz septembra "Pripremite se za jesenju rezidbu voća" sa 14.769 pregleda.

Kao šesta, zainteresovala vas je tema iz eko proizvodnje iz marta "Poljoprivreda bez pesticida, da moguće je", koja je imala 12.592 pregleda. Aleksandar Bulović iz Gradiške predstavio je svoju knjigu.

Na sedmom mestu nalazi se tekst o rezidbi, pod nazivom "Kome je rezidba bauk, ne može biti voćar". Ova tema objavljena je u martu, pregledana je 12.390 puta.

Osma na našoj listi je priča iz decembra o čistokrvnom džinu - "Turski kangal i s vukovima se hvata u koštac", koja je doživela veliku popularnost sa 12.256 pregleda.

Na devetom mestu je novembarska priča o krmači iz Laćarka, koja je oprasila 29 prasića. "Krmača oprasila 29 prasića" je tekst koji je pročitan 12.106 puta.

Deseti tekst po broju pregleda je iz avgusta. "Sama sebi otvorila radno mesto" je priča sa 11.977 pregleda o Emini Vujić iz sela Pajsijević koja je zasadila borovnice.

I u 2017. obećavamo mnogo kvalitetnih, korisnih i zanimljivih tekstova, a videćemo šta je to što će vas najviše zainteresovati.

Srećni praznici!


Tagovi

Agroklub 2016 Najčitaniji tekstovi


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao